Collectief schilderen

Wilt u ook gebruik maken van de goede relatie met uw buren? Of gewoon een extra scherpe offerte omdat u inschrijft met meerdere partijen? Lees hieronder de voordelen van het collectief schilderen en laat u overtuigen.

Voordelen collectief schilderen:

 • Prijstechnisch efficiënter werken met hoogwerkers;
 • Efficiënter werken met steigers;
 • Efficiënter werken op één locatie;
 • Prijstechnisch efficiënter inkopen materialen;
 • Duidelijk contact met schildersbedrijf;
 • Totaalpakket.

Hoe gaat het in zijn werk?
 1. U meldt zich aan samen met uw buren. Vervolgens nemen wij contact op met u en uw buren. We maken met iedere partij persoonlijk een afspraak om de staat van het schilderwerk te inspecteren.
 2. Naar aanleiding van deze afspraak werken wij een advies uit. Gekoppeld aan dit advies zit een offerte. Bij grotere projecten is het mogelijk om door onze verfleverancier een advies te laten schrijven.
 3. Na akkoord van de offertes kunnen we het werk in gaan plannen. Hierbij houden wij rekening met de wensen van alle deelnemende partijen. Iedere partij zal een tijdlijn ontvangen waarop vermeld staat welke werkzaamheden op welke datum plaatsvinden.
 4. Na het uitvoeren van het schilderwerk lopen wij met iedere deelnemende partij een laatste opleveringsronde. Aansluitend aan deze opleveringsronde ontvangt u documentatie over de gebruikte materialen en een 5 jaar garantiecertificaat! Mocht er binnen deze 5 jaar iets gebeuren dan wordt dit kosteloos opgelost.
 5. Na oplevering van het werk worden alle ramen gewassen door een professioneel glazenwassers bedrijf.
 6. Na 2 jaar voeren wij een controle uit bij alle woningen. Deze is volledig voor rekening van Remco Aarts Schilderwerken!
Schilder

Bekijk onze
laatste projecten