Buiten

Een goed geschilderd huis maakt een verzorgde indruk en heeft een mooie uitstraling. Een ander belangrijk aspect, het beschermt en verlengt daardoor de levensduur van uw houtwerk. De combinatie van vakkundig schilderwerk en de beste kwaliteit materialen zorgen ervoor dat uw huis gedurende vele jaren beschermt wordt tegen alle weersinvloeden.

Wij kunnen u ook een maatwerk onderhoudscontract aanbieden toegespitst op de specifieke vereisten van uw woning. Afhankelijkheden zijn hierin onder andere de ligging van uw woning, beits of lak en de soort ondergrond.

Wij zijn speciaal opgeleid om u te voorzien van een passend kleuradvies. Door middel van nieuwe kleuren kunt u de uitstraling van uw woning totaal veranderen. Graag bespreken wij met u de mogelijkheden in een vrijblijvend adviesgesprek.

Indien er, naast u, ook buurtgenoten interesse hebben ons een opdracht te verstrekken, kunnen wij hiervoor bij gezamenlijke aanmelding een aangepaste offerte uitbrengen. We kunnen in dat geval namelijk efficiënter werken, doordat de werkzaamheden plaatsvinden op één locatie. Dit heeft een gunstige invloed op de totaalprijs.
Schilder

Bekijk onze
laatste projecten