Binnen

Remco Aarts schilderwerken kan u van dienst zijn bij elke gewenste opdracht. Gespecialiseerd in het schilderen van deuren, gevelkozijnen, trappen, plafonds en wanden. Tevens zijn wij opgeleid om u van een perfect kleuradvies te voorzien. 

Naast de traditionele schildermethodes, maken wij ook gebruik van moderne technieken. Wij beschikken over een verfspuit waarmee wij zowel de lucht ondersteunde, als de airless methode toe kunnen passen. Voordelen van het gebruik van deze verfspuit zijn een fijner patroon en een hoger rendement. Deze nieuwe en innovatieve manier van schilderen is ideaal wanneer u van plan bent om te gaan verhuizen, te gaan verbouwen of uw huis opnieuw in te richten. Voor het spuiten van uw muren, plafonds, deuren en verwarmingen, met tex of lak, bent u bij ons aan het juiste adres. 

Er wordt uitsluitend gewerkt met de beste kwaliteit materialen, zodat u lange tijd kunt genieten van het mooie schilderwerk. Tenslotte verhogen fraai geschilderde of gespoten ruimtes het woongenot. 

Er geldt een speciale winterschilderkorting, vanaf half november tot half maart. Vraag naar de voorwaarden.
Schilder

Bekijk onze
laatste projecten